Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Geyser Aquarius vízszűrő kancsó 3,7 literes (kék)

8.990 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Geyser
Cikkszám: GS-62025-BLUE
Szállítási díj: 1.890 Ft
22 millió háztartás használja
Geyser cég: 1986 óta
Több mint 30 szabadalom

Leírás

A 3,7 literes Aquarius kancsó a Geyser legnagyobb kancsója. Kiváló minőségű vizet biztosít Önnek! Ahhoz, vizet öntsön a kancsóba, nem kell levenni a fedelét. Speciális, automata szelepen keresztül tudja feltölteni vízzel. A kancsó megszűri a vizet, kellemes ízűvé teszi és szagtalanítja azt. Eltávolítja a rozsdát, a nehéz fémeket, vasat, klórt, szerves vegyületeket, vírusokat, baktériumokat és egyéb szennyeződéseket. A kancsó kiváló minőségi élelmiszeripari műanyagból készült. Mosogatógépben is mosható. Az ergonómikus fogantyút úgy tervezték, hogy még egy kisgyermek is biztonságosan tartsa a kancsót. Az Aquarius kancsó fedele tartamaz egy számlálót is (orosz nyelven, cirill betűkkel). A doboz tartalmaz 1 db Univerzális Catalon szűrőt is!

Catalon szálas ioncserélő anyag, aktív ezüsttel

A Catalon a Geyser kancsókhoz készült szűrőbetétek (patronok) alapanyaga. Ez egy rostos, szálas anyagból készül. Szabadalmaztatott anyag, melyet a Geyser cég fejlesztett ki. Az ioncserélő-, szorpciós szűrő eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és az összes ismert szennyeződést a vízből. A szűrőbetétek azonos méretűek, cserélhetőek és bármilyen Geizer kancsóban használhatóak. 

Több kísérlet és teszt is megerősítette, hogy a Catalon szűrő ugyanolyan víruseltávolító mechanizmussal rendelkezik, mint az Aragon szűrő. 

A katalonnak nem csupán kelát jellemzői vannak hanem amfolitikusak is. Ez azt jelenti, hogy a Catalon szűrő nem csak kationokat távolít el, hanem rezet, kadmiumot, ólmot, szerves szennyeződéseket, klórt, vas lerakódásokat, kolloidos vasat is.  A Catalon szűrő integrált-, aktív ezüstöt is tartalmaz (az integrálás megakadályozza az ezüst, szűrőanyagból való kimosását). Az ezüst fontos víztisztító elem, mely megakadályozza a baktériumok elszaporodást a szűrőbetétben. 

Maximális védelem a szennyeződések ellen

1. Amfolitikus szálból készült réteg + ezüst: más anyagokkal összehasonlítva nem csak a rozsdákat és nehéz fémeket (vas, réz, ólom...stb.) távolítja el, hanem a szerves szennyződéseket, vas kolloidokat, vírusokat is. 

2. Szűrő és kondicionáló réteg + ezüst: kiváló minőségű kókusz szénből és amberlit gyantából áll. Eltávolítja a klórt, oldott vasat, kemény sókat és szintén a szerves vegyületeket, peszticideket (rovarirtó szereket) és javítja a víz ízét. 

3. Utolsó védelemként a módosított szűrőszálak + ezüst réteg: a baktériumok növekedése megszűnik, a vírusok eltávolításra kerülnek. 

Geyser Catalon szűrőbetét (patron) jellemzők

 • Alkalmas a csapvíz és a kútvíz tisztítására 
 • Szűrőkapacitás: 350 liter
 • Élettartam: 2 hónap
 • Minden vízzel érintkező elem, nem toxikus, élelmiszer-minőségű műanyagból készül
 • Fejlett szorpciós tulajdonságokkal rendelkezik
 • Kombinálja a mechanikai és a kémiai szűrési módszereket
 • A szűrőbe integrált aktív ezüst blokkolja a szűrt baktériumok növekedését 
 • A kezelt víz hőmérséklete: +4 ... +40 C fok.

Geyser Catalon szűrőbetét (patron) használata 

 • Távolítsa el a szűrő csomagolását.
 • A tiszta kancsóba csavarja be a patront az óramutató járásával megegyező irányban.
 • 2-4 liter vizet szűrjön meg, amíg a víz tiszta nem lesz (a szénpor eltávolítsa miatt), majd öntse ki.
 • A patron belsejében lévő levegőbuborékok csökkenthetik a szűrési sebességet. Ekkor távolítsa el a patront, jól rázza meg és néhány percre merítse vízbe.
 • Abban az esetben ha a szűrendő víz ismeretlen forrásból, ismeretlen mikrobiológiai összetétellel rendelkezik (pl. természetes tározó, folyó vagy tó), baktericid szűrőt kell alkalmaznia, és a vizet szűrés előtt fel kell forralnia (Jelenleg még nem kapható baktericid szűrő a Geyser szűrő kancsókhoz)!
 • Időnként mossa el a kancsót és annak részeit (kivéve a patront) enyhe mosogatószerrel, szappannal. Ne használjon vegyi tisztítószert, vagy súrolószert a tisztításhoz. Mosogatógépben is tisztítható (kivéve a patron). 
 • Amennyiben a szűrőt 7 napnál hosszabb ideig nem használja, úgy távolítsa el a patront, és zacskóba csomagolva, lezárt állapotban tárolja a hűtőszekrényben.
 • A kemény sók, és vasvegyületek magas koncentrációja a vízben csökkentheti a patron kapacitását (<350 liter)
Származási ország: Oroszország

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!