Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Geyser Aragon 3 ECO vízszűrő betét

24.990 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Geyser
Cikkszám: GS-30060
Szállítási díj: Ingyenes
22 millió háztartás használja
Geyser cég: 1986 óta
Több mint 30 szabadalom

Leírás

Az Aragon 3 ECO a Geyser ECO rozsdamentes vízszűrő házhoz készült szűrőbetét. Hideg-melegvizes (+4 .... +40 C fok) vízszűrő, mely kiszűri a vízből a nemkívánt káros szennyeződéseket (úgy mint klór, szerves anyagok, nehézfémek, növényvédő szerek, kőolaj, vas, mechanikai részecskék ... stb). Magában foglalja az összes hagyományos vízkezelési módszert: mechanikai szűrés, ioncserés szűrés, szorpciós szűrés, vas eltávolítása és fertőtlenítés. A vizet kellemes ízűvé teszi, szagtalanítja, és csökkenti a víz keménységtartalmát is. 12.000 literenként, vagy évente szükséges cserélni!

Az Aragon 3 Eco szűrőbetét kombinálja az egyedi Aragon anyag kedvező tulajdonságait és a magas minőségű aktív ezüstözött kókuszszén tulajdonságait. A patron cseréje gyors és egyszerű, használójának nem kell további erőfeszítéseket tennie a szűrő karbantartásának érdekében. Az Aragon 3 ECO nagy kapacitású, magas hatékonyságú víztisztítást biztosít. Az Aragon technológia világszabadalommal védett! 

A Geyser Eco szűrővel az italok egészségesebbek és jobb ízűek, az ételek tisztábbak és élettel telibbek ... ráadásul használatával lényegesen kevesebb vízkőlerakódást fog tapasztalni.

Geyser Aragon 3 ECO tisztítási hatékonyság

  • 0,1 μm-nél nagyobb részecskék 99%
  • Ólom, cink, kadmium, cézium 95%
  • Baktériumok, vírusok 100%
  • Klór 100%
  • Növényvédő szerek 92%
  • Vas 95%
  • Aluminium 97%
  • Olajok 90%

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

A teszteket megerősítette, az Oroszország Szövetségi Orvosbiológiai Ügynökség 164. számú Orvosi egysége (akkreditált laboratóriumi központ, Rostest), az FSBI "Influenza SRI" orosz egészségügyi minisztériuma, és az Oroszország Egészségügyi Minisztérium (FSBI ECH, Sysina).

A szűrőbetét jelzi ha cserélni kell, mert a kapacitás kimerülése után, a víz nem fog átfolyni a megszokott sebességgel, ellentétben sok más vízszűrővel, melyeken még akkor is átfolyik a víz, ha az már nem tiszítja hatékonyan a szűrendő vizet.
A TU 3697-023-48981941-2014 szabvány szerint gyártva.

Származási ország: Oroszország

Garancia / jótállás: 2 év
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!