Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Geyser Smart víztisztító patron szett - univerzális

24.990 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Geyser
Cikkszám: GS-50094
Szállítási díj: Ingyenes
22 millió háztartás használja
Geyser cég: 1986 óta
Több mint 30 szabadalom

Leírás

Geyser Smart víztisztító patron szett, a Geyser Smart víztisztító berendezésekhez - kemény víz szűrésére ajánljuk. Az egyedülálló-, háromlépcsős technológiának köszönhetően Ön a saját otthonában élvezheti a tökéletes vízminőség előnyeit. Az Aragon, Catalon és Aktív ezüst kombinálásával létrejött szűrőrendszer kiszűri a csapvízben található szennyezőanyagokat, mint például: a klór, vas, és rozsda, nehézfémek, nitrátok, növényvédőszerek, lebegőanyagok, valamint a víz keménységét okozó sókat. Kis helyet foglal a mosogató alatt, a patronok könnyedén cserélhetőek. 10.000 liter víz szűrésére képes! 

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

Geyser Smart jellemzők

 • Teljes méret: 352 х 270 х 91 mm
 • Az ajánlott szűrési sebesség legfeljebb 1,5 l / perc
 • Javasolt szűrőbetét csere: 10 000 liter vagy maximálisan 18 havonta
 • Egyszerű patroncsere, nem igényel szaktudást
 • A maximális nyomás legfeljebb 7 atm.
 • A víz hőmérséklete legfeljebb + 5… 40 ° С

Geyser háromlépcsős szűrési technológia: Geyser Smart, Aragon, Catalon szűrők

A GEYSER SMART vízszűrő berendezések egyedülállóan hatékony teljesítményének és a vízszűrés egyes szakaszainak köszönhetően a teljes rendszer csúcsteljesítményű víztisztítást biztosít a készülék teljes hasznos élettartama alatt. Az aragon és katalon anyagok egyedülálló kombinációjának köszönhetően a GEYSER SMART vízszűrők eltávolítják a folyóvízből a nem kívánt szennyező anyagokat, lágyítják a kemény vizet, és biztonságossá, valamint egészségessé teszik a szűrt víz fogyasztását.
 
Az ARAGON formai szempontból újszerű, egyedülálló szűrőanyag (2203721. sz. bejegyzett szabadalom), amely három szűrési eljárást, a mechanikus szűrést, a szorpciót, és az ioncserét ötvözi.

Az Aragon szűrőpatron előnyei:
 • Teljesen biztonságos: a szűrőanyag bonyolult labirintus szerkezete minden szennyeződést visszafordíthatatlanul (kiüríthetetlenül) felfog.
 • Magától jelez: kevesebb tisztavíz átfolyása a csaptelepen, arra figyelmeztet, hogy lejárt a patron hasznos élettartama.
 • Aktív ezüst: a szűrőpatronba kimoshatatlanul épül be - teljes mértékben biztonságos, a baktériumok felszaporodását gátló hatással bír.
 • Látszólagos vízlágyítás - az aragon szűrőbetéten keresztül történő vízszűrés folyamata során a víz keménységét okozó sók aragonittá alakulnak, amely a kalciumnak egy hasznos formája (segít megelőzni a szív- és érrendszeri megbetegedéseket). A kezelt vízben nem képződik vízkő még a víz forralása közben sem.
A CATALON szűrő (253829 azonosítószámon bejegyzett szabadalom) új-generációs fibrózus szorbeálószer. Eltávolítja a nehézfémeket és a szerves vegyületeket. Baktériumölő hatást biztosít - az anyag ezüst iontartalma gátolja a baktériumok felszaporodását.
 

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

Geyser szűrőanyagok és szűrőbetétek

 • GEYSER SMART célszerűen kialakított szűrőberendezés végrehajtja az összes hagyományos vízkezelési eljárást: a mechanikus vízszűrést, az ioncserét, a szorpciót és a vaskivonást.
 • ARAGON mikroporózus ioncserélő polimer. Lehetővé teszi a káros szennyeződések, mint például a vízkeménységet okozó sók, vas, magnézium, nehézfémek, klór, szilárd részecskék, baktériumok és szerves vegyületek széles skálájának eltávolítását a vízből.
 • SZÉN Ag többkomponensű, szén szorbens alapú tápközeget és ioncserélő anyagokat tartalmaz. Eltávolítja az oldott és kolloid vasat, nehézfémeket, klórt és szerves szennyeződéseket. Ezüstöt tartalmaz kimoshatatlan formában.
 • VÍZLÁGYÍTÓ élelmiszerminőségű ioncserélő gyantát tartalmaz. Eltávolítja a vízkeménységet okozó sókat.
 • POSTCARBON Ag kiváló minőségű kókuszdió-szén és katalon anyagot tartalmaz, amely biztosítja a maradék klór- és szerves klór-szennyeződések eltávolítását a vízből.

Geyser Smart használati útmutató (letölthető dokumentum .pdf)

Származási ország: Oroszország
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!