Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Geyser

A GEYSER vállalat az első három legjobb oroszországi házi és ipari víztisztító berendezésgyártó közé tartozik. A vállalat múltja 1986-ig nyúlik vissza, amikor az V. Khlopinról elnevezett Leningrádi Rádium Intézet kutatóinak egy csoportja vállalkozást indított vízszűrők fejlesztése és használata céljából.

A vállalat rendelkezik K&F részleggel, ami áll egy kutató csapatból és laboratóriumi részlegből elemző laboratóriumokkal, egy tervezőirodából és egy modern gyártólétesítményből, ahol termoplasztikus és reakciós műanyag anyagból állítanak elő árucikkeket. A vállalat több mint 1000 embert foglalkoztat. A termelés az EU-ban (Lettország, Riga) és az Orosz Föderációban (Szentpétervár) történik. Az új partnereket vonzza a vállalat kifogástalan hírneve, a kiváló minőségű termékek, a garanciális vállalások szigorú betartása, a rugalmas fizetési ütemezések, és a kiszállítások mobilitása.
A GEYSER vállalat több mint három évtized alatt ügyfélközpontú hi-tech kutató és gyártó holdingvállalattá nőtte ki magát. A GEYSER által kifejlesztett műszaki és technológiai megoldások több mint 30 szabadalom oltalma alá esnek.

A Geyser vállalat az ipari vállalatok és vidéki otthonok számára sótalanító rendszerek egyik vezető orosz gyártója. A vállalat teljeskörű kulcsrakész összeállítási és forgácsolási műveleteket kínál. 20 év összeszerelési és a vízszűrés finomhangolási tapasztalatával számos használatra kész technológiával és megoldással rendelkezik ezen a téren. A Geyser szolgáltató központja RUNXIN tanúsítással rendelkezik és Oroszország szerte engedélyezett termékeinek szervizelése.

A Geyser vállalat szakemberei létrehozták az ARAGON és ARAGON BIO egyedülálló szűrőanyagot, amihez nincs hasonló sehol a világon. Szűrőben történő használat esetén ez az anyag nem csupán a szokásos szennyezőanyagokat távolítja el, hanem a baktériumokat, vírusokat, radionuklidokat és nehézfémeket is.
 

Az ARAGON elnevezésű, egyedi ioncserélő polimer kifejlesztése és ipari alkalmazása kulcsfontosságú mérföldkő volt a vállalat fejlődése során. Jelenleg ez a polimer adja az alapját a GEYSER rendszerek szűrőbetétjeinek, mivel hozzájárul a vízből a számos ártalmas szennyeződés eltávolításához, ezzel biztosítva a kiváló minőségű tisztítást. Az ARAGON anyag folyamatos fejlesztésével a vállalat egy új polimerváltozatot dobott piacra, az ARAGON BIO-t, ezzel lehetővé téve a víz teljes baktérium- és vírusmentesítését a teljes tisztítás mellett.

Ma a GEYSER vállalat főként az alábbi üzleti területekre fókuszál:

 • házi szűrők;
 • vidéki házak víztisztító rendszere;
 • ipari vízkezelő berendezések;
 • levegőtisztítás.

A GEYSER vállalat egyre bővíti földrajzi lábnyomát. Fő divíziója Szentpéterváron egy központi irodából, K&F központból, mérnöki tervező részlegből és gyártó telepekből áll. Pillanatnyilag nyolc sikeres GEYSER leányvállalat üzemel Oroszországban: (Moszkva, Rosztov-on-Don, Krasznodar, Novoszibirszk, Ufa, Szaratov, Jekatyerinburg).

Hat képviseleti irodát nyitott külföldön (Magyarország, Cseh Köztársaság, Szerbia, Románia, Lettország és Kazahsztán), és üzleti kapcsolatainak köre gyorsan bővül.

Több mint 200 forgalmazó árul GEYSER-termékeket világszerte, több mint 22 millió ember körülbelül harminc országból vásárolta már meg termékeiket és szolgáltatásaikat.

Ismerd meg a Geyser vállalatot és az Aragon technológiát, tekintsd meg filmünket:

Geyser Aragon szűrési technológia

Víztisztítási technológia

ARAGON (SZABADALOM SZÁMA: 2203721)

Egyedi ioncserélő polimer, világszerte páratlan a víztisztítás minősége és az eltávolított szennyeződések tartományának tekintetében. Leginkább állandó házi, háromfázisú GEYSER szűrőkben, csaptelepeken és asztali szűrőkben alkalmazzák. Az ARAGON betéteket a fővezetéki szűrőkbe integráláshoz a 10”SL, 10”BB és 20”BB nemzetközi szabványváltozatok is jelölik.

Minimum 4 víztisztítási technológiát egyesít: finommechanikai kezelés, ioncsere, szorpció és sterilizálás. Az ARAGON fém ezüstöt tartalmaz biztonságos, lemoshatatlan formában, ami biztosítja a 100%-os bakteriosztatikus hatást (baktériumok semlegesítése). A szűrő használata közben az ARAGON tisztító hatása egy egyszerű regenerációs eljárással visszaállítható.

AZ ARAGON EGYEDI TULAJDONSÁGAI

 • Túlfolyás elleni védelem: az anyag bonyolult labirintusszerkezete megbízhatóan felfog minden szennyeződést. Kizárt a felfogott szennyezőanyagok tisztított vízbe jutása.
 • Önálló jelzés: a csapból folyó tisztított víz nyomásának csökkenése automatikusan figyelmeztet a szűrő regenerálására vagy cseréjére.
 • Hasznos kalcium: az ARAGON a kalcium-karbonátot átalakítja kalcit alakból, ami a vízmelegítő fűtőelemein a vízkő lerakódását okozza, aragonit alakba, ami csupán ártalmatlan poralakú üledéket hagy hátra. Ezt a hatást „kvázi-lágyításnak” nevezték el.

Jóváhagyta:

 • Ferrara Research University (Olaszország). Mikrobiológia Tanszék. EN 14476:2007 követelmények és vizsgálati módszerek
 • Ahlstrom Filtration Company (USA)
 • R&D Institute of Flu
 • RAMS Research Institute on Human Ecology and Environmental Hygiene named after A.N. Sysin
 • FSBE R&D Institute of Occupational Health of the RAMS
 • A Geyser vállalat felfedezéseit és találmányait az Orosz Föderáció több mint 20 szabadalma védi, amit 28 külföldi ország elismer.

forrás: geyser.pro